X
 03.12.2019 Забава

Делот од авионот што никогаш не го гледаме

Без разлика колку пати сте патувале со авион, никогаш не сте имале шанса да го видите ова. Ова е делот каде што спие и се одмара екипажот

Како патници никогаш не добиваме шанса да го видиме местото каде што се одмараат вработените во авионската агенција. Ова е местото каде што пилотите, стјуардесите и други членови на екипажот се одмораат во текот на долгите летови.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава