X
 12.12.2023 Живот

Префрли ја платата во Комерцијална банка и добиј бонус до 3.000 денари

Пријатно изненадување за добредојде на секој нов член во семејството клиенти што примаат плата преку Комерцијална банка. Со префрлање плата во Комерцијална банка добиваш бонус до 3.000 денари.

Оваа нова и атрактивна понуда вклучува значајни привилегии:
• Бонус за добредојде – 1.000 денари по прием на прва плата до Нова година,
• Бонус по 3 примени плати на сметката – 1.000 денари,
• Бонус доколку активираш нова кредитна картичка до 31.12.2023 - 1.000 денари.

Префрлањето плата во Комерцијална банка не значи само сигурен потег и топло добредојде, туку и избор на банка која те поддржува во твоите желби и потреби.

Добро е да знаеш дека кога ти треба, може да располагаш и со дополнителна готовина преку дозволено пречекорување, кредитна картичка, СМАРТ кредит или ненаменски потрошувачки кредит. А можеш и да се заштитиш од неможност за отплата на кредит со вклучено осигурување при избор на кредитот што ти треба.

Потоа, да активираш бесплатно многубројни дигитални услуги – Интернет банка, мБанка, Google Pay, електронска идентификација преку OneID, Плати на пријател, Подели сметка, кои ти штедат време и пари при извршување на секојдневните финансиски трансакции.
Или да ја користиш широката мрежа на банкомати, филијали и експозитури и дигитални киосци на Комерцијална банка.

Да се биде дел од семејството на Комерцијална банка значи стабилност, но дефинитивно и многу привилегии.

Дознај повеќе на следниот линк.

(Комерцијална објава)


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот