X
 13.03.2019 Живот

Студенти, професори, вработени во ПМФ ја чистат Гази Баба

Студенти, професори, вработени во Природно-математичкиот факултет од Скопје утрово организираа еколошка акција во која чистеа ѓубре во Општина Гази Баба. За една недела ова е втора акција што ја организира овој факултет, кој се наоѓа во Гази Баба.
Вработените заедно со студентите покажаa позитивен пример како треба да се однесуваме кон нашата околина.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот