X
 14.02.2020 Живот

На Денот на вљубените доделен автомобил од инстант-лозови подарени на свадба

Денес инстант-лозот Мини Макси му донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола.

Лилјана и Илија Ванчовски од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.
Со оглед на тоа дека се верни играчи на игрите на среќа на Државна лотарија, среќните добитници, чија свадбена прослава се одржала на 25 октомври, на свадбената покана напишале дека наместо цвеќе и бонбониери, би сакале да добијат инстант-лозови. Од многуте коверти со инстант-лозови што се специјално дизајнирани и наменети за ваков вид прослави имале помали добивки за кои на продажното место Димпо во Битола направиле замена исклучиво со инстант-лозот Мини и Макси посакувајќи еден од атрактивните автомобили. Денес со клучевите в рака, Лилјана и Илија ни раскажаа за нивното неизмерно изненадување, возбуда и среќа. Убаво е кога заедничкиот живот ќе го започнеш со СРЕЌА ПЛУС.

Приказната на Лилјана и Илија е уште еден доказ за успехот на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија и потврда дека секому среќните мигови можете да му ги направите уште посреќни со дарување инстант-лозови.Им честитаме на младенците, на кои подарените инстант-лозови им донесоа вистинска СРЕЌА ПЛУС и им пожелуваме долговечна заедничка среќа.

Денес, на Денот на вљубените и на виното, ве потсетуваме дека е убаво време за дарување. Во среќни мигови дарувајте инстант-лозови и подарете им шанса за СРЕЌА ПЛУС на вашите сакани.

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот