X
 14.07.2021 Наша тема

Анкета за идните студенти: На кој факултет ќе се запишете?

Правници, лекари или економисти, машински инженери или програмери... Младите периодов се пред важна одлука за изборот на идната професија. Кој е вашиот избор за студирање, дали одлучивте каде ќе се запишете и зошто?

Ова се прашањата наменети за идните студенти. Анкетата е анонимна, ве очекуваме.


*Оваа анкета не е на научна основа

Насловна фотографија: Архива

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема