X
 14.12.2019 Живот

Како би изгледало кога би биле искрени на интервју за работа?

Интервјуата на работа можат да се наречат сесија на лажење. Или, пак, сесија на претерување. Но, што кога би биле искрени и би ја кажале вистината? Веројатно сето тоа би изгледало вака.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот