X
 18.02.2015 Живот

АВРМ објави конкурс за Програмата за самовработување

Врз основа на Оперативниот план за услуги на пазарот на труд и активни програми и мерки за вработување за 2015 година, предвидени во Програмата за работа на Владата на Република Македонија 2011-2015, Агенцијата за вработување на Република Македонија на 18.02.2015 година ,  објавува

- Јавен оглас до невработените лица (македонски јазик)

- Јавен оглас до невработените лица (албански јазик)

- Прирачник за идни претприемачи - Самовработување 2015 година

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот