X
 17.06.2015 Живот

Девојката која ќе ви покаже како да го смените светот


Луѓето се родени себични. Нема причина еден човек да биде добар доколку нема своја корист. Но, постои начин да се бориме против ова. Овој ТЕД-говор од Бет Барнс објаснува како општеството може да го надмине проблемот со себичноста.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот