X
 03.11.2015 Забава

Само за англистите


Англискиот јазик можеби звучи лесен за совладување но тоа не е случајот. Иако многумина се сигурни дека го знаат иако, впрочем, не го владеат толку добро како што би требало. Англистите си знаат...

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава