X
 24.11.2015 Образование

Мисли кои ги има секој студент на крај на семестар


Уште еден месец и доаѓа крајот на овој семестар. Сè завршува и иако се ближат испитите, поинаку се дише кога се нема предавања. Комбинацијата од ослободување и носталгија може да биде збунувачка, но тоа не е единствената работа која е невообичаена за студентите. На крајот на семестарот, секој студент ги има приближно истите мисли...

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование