X
 15.02.2023 Стипендии

Стипендии за студирање во Нанџинг, Кина

Општината Нанџинг во Кина доделува стипендии за странски студенти.

Стипендиите се наменети за студенти кои веќе студираат или планираат на студираат на Универзитет во Нанџинг. Стипендиите може да се искористат за покривање на трошоците за студирање и сместување.

Пријавувањето трае во текот на целата година. Повеќе информации можете да најдете овде
Активен до:    31.12.2023
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии