X
 16.12.2022 Живот

Избираме најдобро украсена студентска соба!

Факултети.мк и годинава реши да подари ваучер од 5.000 денари за најкреативните студенти што живеат во студентски дом. Читателите уште еднаш ќе ја изберат собата со најубави новогодишни декорации.

Единствените услови за учество се да нè заследите на „Инстаграм“: @fakultetimk и да ни испратите фотографии од вашата соба.

Испратете ни максимум 5 слики на redakcija@fakulteti.mk со следните податоци: број на соба, студентски дом и контакт. За секоја соба ќе објавиме посебен албум со фотографии на „Инстаграм“ и ваучерот ќе го добие онаа со најмногу лајкови.

Фотографиите и податоците може да се испраќаат од 19 до 23 декември. Сите фотографии што ќе бидат испратени до 14 часот ќе бидат објавени во текот на истиот ден, додека оние што ќе бидат испратени подоцна, ќе ги објавиме следниот ден. Краен рок за испраќање фотографии е 14 часот на 23 декември. Фотографиите што ќе бидат испратени подоцна од тој рок нема да влезат во конкуренција.

Гласањето ќе трае до 29 декември, до 12 часот напладне, кога ќе биде прогласена најдобро украсената соба.

Напомена: Доколку некој се служи со алатки за собирање лајкови по вештачки пат, ќе биде дисквалификуван.

Со среќа и ве очекуваме!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот