X
 16.03.2017 Култура

Филмови кои можете да ги погледнете во СИНЕПЛЕКС во наредните 7 (седум) денаСИНЕПЛЕКС - Неделна програма 16 – 22.3.2017

Убавицата и Зверот 3Д
Секој Ден освен четврток:
15:00, 17:30, 20:00, 21:30 Четврток: 15:00, 17:30, 20:00, 20:15, 20:30
Викенд: 12:00, 15:00, 17:30, 20:00, 21:30

Убавицата и Зверот 2Д
Секој Ден освен четврток: 16:00, 18:45
Четврток: 16:00
Сабота: 13:00, 16:00, 18:45
Недела: 13:00, 19:00

Логан
Секој Ден освен четврток: 16:15, 18:15, 19:15, 21:00, 22:30
Четврток: 16:15, 18:15, 21:00, 22:30
Викенд: 13:30, 16:15, 18:15, 19:15, 21:00, 22:30

КОНГ: Островот на черепите 3Д
Секој Ден: 16:30, 19:30, 22:00
Викенд: 14:15, 16:30, 19:30, 22:00

Само е крајот на светот
Секој ден: 17:00

Џејсон Борн
Петок: 20:15

Бостонски Херои
Секој ден: 17:15, 19:40, 22:10

Џон Вик 2
Секој ден освен четврток: 20:45, 22:20
Четврток: 19:00, 22:20

Џек Ричер
Среда: 22:45

Капетан Америка
Понеделник: 22:45

Бебето на Бриџит Џонс
Петок: 22:45

Сојузници
Понеделник: 20:15

Инферно
Четврток: 22:40

Воркрафт
Недела: 22:45

Зулендер 2
Четврток: 20:15

Дедпул
Сабота: 22:45

Др. Стрејнџ
Недела: 20:15

Прстени
Секој ден: 23:00

Зона Замфирова 2
Секој ден освен четврток: 19:00, 20:30
Четврток: 18:30, 20:30

50 Нијанси потемно
Секој ден: 21:45

Тато се врати
Сабота: 20:15

Тајна Служба
Вторник: 20:15

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Штркот Ричард 3Д
Секој ден: 15:10, 16:50, 18:30
Викенд: 11:00, 13:15, 15:10, 16:50, 18:30

Штркот Ричард 3Д
Викенд: 12:15, 14:45

Ваијана 2D
Недела: 15:45, 17:50

Синг 2D
Сабота: 11:30, 13:40
Среда: 15:45, 17:50

Лего Бетмен 3D
Викенд: 12:30, 14:30

Лего Бетмен 2D
Викенд: 11:15

Филмот на лутите птици
Сабота: 15:45, 17:50

Ав Ав Звезда 3Д
Секој ден: 15:30, 16:40
Викенд: 11:45, 13:50, 15:30, 16:40

Зоотропола
Недела: 11:30, 13:40

Барајки ја Дори
Вторник и Четврток: 15:45, 17:50

Книга за Џунглата
Петок и Понеделник: 15:45, 17:50

БОЉШОЈ HD сателитски пренос во живо
СОВРЕМЕН ВЕЧЕРЕН БАЛЕТ
Недела: 16:00

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура