X
 24.07.2018 Забава

Неверојатни и надреални портрети на мачки од волница

Тој користи волна во различни бои ткаејќи прави 3Д портрети од мачки.  Ова е долга и деликатна работа, но крајни резултати сосема вредат за трудот. Артистот користи вистински слики од мачки за да ти направи портретите што е можно по реалистични. Видете некои од неговите дела подолу
Јапонскиот артист Вакунеко прави неверојатни и надреални портрети на мачки од волница. Тој користи клопчиња во различни бои и прави 3Д-портрети од мачки. 

Ова е долга и деликатна работа, но крајните резултати сосема вредат за трудот. Артистот користи вистински слики од мачки за да ти направи портретите што е можно пореалистични. Видете некои од неговите дела подолу.


 

 

Подготвил: Т.Ц.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава