X
 25.03.2020 Живот

Не викајте му на детето кога не сака да спие. Смирете се и смирете го и него

Имам 11-месечно женско бебе, здраво, напредно, досега нема намалено тежина, со јадењето е супер (ја дојам сè уште, меѓутоа, по малку зашто си јаде плус храна). Прооде пред да наполни една година, значи како што кажав, многу е жива. Е сега проблемот е што веќе една недела многу тешко заспива денски.

Ова е дел од читателско прашање, упатено до психолозите и психотерапевтите, соработници на Деца.мк.
Одговорот на Билјана Манасова прочитајте го на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот