X
 30.05.2023 Живот

Повторно отворен Хубо маркет

Почитувани потрошувачи, верни клиенти и соработници,

Ве информираме дека по кратка пауза, вратите на Хубо маркет се повторно отворени за вас. Ребрендирани и силни, се враќаме на пазарот со цел да одговориме на сите ваши потреби поврзани со домот, градината, деловниот простор, машини и алати и сите други аспекти од животот во кои совршено се вклопуваат производите од нашиот асортиман.

Долгогодишната традиција на Хубо маркет се темели на врвен квалитет и тимска работа, а најбитниот дел од сложувалката сте токму вие – нашите верни потрошувачи и соработници. Вашата верност кон брендот е наша привилегија.

Ве очекуваме во новиот ребрендиран Хубо маркет, на старата локација, бидејќи секој дом и семејство го заслужуваат најдоброто.

Хубо маркет, приказна која трае…

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Живот