X
 21.12.2022 Стипендии

Стипендија на Шведскиот универзитет за одбрана

Студирањето на Шведскиот универзитет за одбрана - цивилен и воен универзитет - нуди сосема поинакво искуство од повеќето други универзитети.

Како граѓански и воен универзитет каде што различните перспективи се надополнуваат и збогатуваат едни со други, оваа високообразовна институција ви нуди уникатна студиска средина.

Повеќе информации можете да најдете ТУКА.

Аплицирањето можете да го направите ТУКА.
Активен до:    31.12.2099

Издвојуваме

Стипендии