X
 10.03.2021 Живот

ЈСП од денеска ќе сообраќа до 22 часот. Ова се последните термини на линиите

Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје соопшти дека од денеска јавниот превоз ќе сообраќа до 22 часот и го објави новиот возен ред.

- Режимот на јавниот превоз е согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана на движење на населението во период од 22 до 5 часот, почнувајќи од денеска до 22.03.2021 година - соопштија од ЈСП.

Оттаму додаваат дека и натаму не важи бесплатниот превоз за возрасни лица (жени со 62 год, мажи со 64 год) во вторник, петок, сабота и недела, времено укинати се и трите автобуски линии (25, 25А и 25Б) што сообраќаат до Средно Водно, туристичката линија „Сити тур“, а не работи ниту жичницата.

Ова се последните термини на линиите:

ГРАДСКИ ЛИНИИ - последни термини

Линија 2    
20.55 ч од Автокоманда    
21.05 ч од Сарај

Линија 2А    
17.34 ч од Железара    
16.48 ч од Сарај

Линија 3      
21.15 ч од Панорама       
20.30 ч Сала Ј.Сандански

Линија 3Б   
16.10 ч од Панорама       
15.10 ч од Кванташки пазар

Линија 4     
20.20 ч од Хром               
21.00 ч од 11.Октомври

Линија 4А  
16.25 ч од Усје            
17.15 ч од Тафталиџе 1

Линија 5 
21.14 ч од Н.Лисиче
20.57 ч од Дексион

Линија 7
21.29 ч од Г.Лисиче
21.15 ч од Карпош 3

Линија 8
20.50 ч од Влае
20.50 ч од Љуботенски пат

Линија 9
21.30 ч од Кл.центар
21.30 ч од С.Север

Линија 12
20.40 ч од Шишево
21.25 ч од Ск.саем

Линија 13
17 ч од К.Вода
16.25 ч од Железара

Линија 15
21.00 ч од Н.Лисиче
21.00 ч од Карпош 4

Линија 15А
16.12 ч од Н.Лисиче
17.10 ч од Карпош 4

Линија 16 
20.50 ч од Пржино
21.25 ч од Железара

Линија 17
13.05 ч од Островска
13.45 ч од Музеј на современа уметност

Линија 19 
21 ч од Карпош 4
21 ч од Ш.Оризари

Линија 20
21.29 ч од Тр.центар
21.29 ч од Ш.Оризари

Линија 21
21.30 ч од Тр.центар
20.50 ч од Бардовци

Линија 22
21.11 ч од Тр.центар
21.02 ч од Лепенец

Линија 22А
20.47 ч од Кл.центар
19.57 ч од Лепенец

Линија 23
21.00 ч од Ченто
21.18 ч од Д.печат

Линија 24
21.22 ч од Припор
21.22 ч од Тафталиџе 2

Линија 27
20.04 ч од Д.печат
19.32 ч од Вардарска

Линија 35
16 ч од Н.Лисиче
16.45 ч од С.Север

Линија 41
20.51 ч од Тр.центар
21.12 ч од Драчево Типо

Линија 41А
17.50 ч од Кл.центар
18.40 ч од с.Драчево

Линија 42
19.30 ч од Железара
18.30 ч од с.Драчево

Линија 43
16.40 ч од Дом на печат
16 ч од Јужноморавски бригади

Линија 45
21.25 ч од Тр.центар
21.25 ч од Ченто

Линија 50 
21.10 ч од Хиподром
20.32 ч од Кл.центар

Линија 57
20.50 ч од Радишани
20.05 ч од Козле

Линија 59
20.50 ч од К.бара
20.05 ч од Карпош

Линија 65В
21.08 ч од Тр.центар
21.08 ч Стајковци, Бр.пат

Линија 65В
17.35 ч од Тр.центар
17 ч од Инџиково

Линија 73
16.20 ч од Скопски Саем
17 ч од Усје


ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ - последни термини

Линија 11
21.10 ч од Тр.центар
20.20 ч Рашче

Линија 11а
18 ч од Тр.центар
19 ч Свиларе

Линија 18
20.05 ч од Тр.центар
20.50 ч од Визбегово

Линија 31
19.30 ч од Тр.центар
20.10 ч од Д.Лисиче

Линија 32
19.35 ч од Тр.центар
18.50 ч од Љубин

Линија 33
15.05 ч од Дом на печат
14.20 ч од Чатал – Д.Лисиче

Линија 47
20.20 ч од Тр.центар
19.35 ч од Љубанци

Линија 47А
15.05 ч од Тр.центар
15.45 ч од Љуботен до Бутел

Линија 51
20.30 ч од Тр.центар
19.10 ч од Студеничани

Линија 52
20.15 ч од Тр.центар
21.15 ч од 'Ржаничино

Линија 53
20.30 ч од Тр.центар
20.30 ч од Кат.бања

Линија 55
19.25 ч од Арачиново
20.30 ч од Тр.центар

Линија 55а
15.30 ч од Тр.центар
16.05 ч од Брњарци до Автокоманда

Линија 56
18.45 ч од Тр.центар
19.45 ч од Бојане

Линија 58 
16.40 ч од Тр.центар
17.20 ч од Добри дол

Линија 58а
19.10 ч од Тр.центар
18.10 ч од Св.Петка

Линија 58б
20.20 ч од Тр.центар
19.20 ч од Брзовец

Линија 60
20.15 ч од Тр.центар
19.30 ч од Матка

Линија 61
21 ч од Тр.центар
20 ч од Побожје

Линија 62
20.10 ч од Тр.центар
19.20 ч од Огњанци

Линија 63
20.36 ч од Тр.центар
20.50 ч од Мралино 21 ч од Ајватовци

Линија 65 
20.25 ч од Тр.центар
19.30 ч од Раштак

Линија 65а
19.48 ч од Тр.центар
20.28 ч од Страчинци

Линија 65б
19.45 ч од Тр.центар
20.35 ч од Црешево

Линија 66
20.10 ч од Тр.центар
19.05 ч од Бучинци

Линија 67
20.45 ч од Тр.центар
19.25 ч од Зелениково

Линија 68
19.50 ч од Тр.центар
20.15 ч од Сушица

Линија 70
20.05 ч од Тр.центар
20.50 ч од Батинци

Линија 71
21.10 ч од Тр.центар
20.20 ч од Бањани

Линија 74
20 ч од Тр.центар
19 ч од Количани

Линија 81
20 ч од Тр.центар
21.00 ч од Блаце до Ш.Оризари

Линија 118
18.40 ч од Тр.центар
19.10 ч од Визбегово инд. зона

Линија 160
20.45 ч од Дексион
20.55 ч од Љубин

Линија 164
21.20 ч од Волково
21.30 ч од Кучково

Линија 165
21.05 ч Виниче - Стајковци
21.20 ч Стајковци - Брњарци

Линија 167
21 ч Зелениково - Н.Село
21.10 ч Н.Село - Зелениково

Линија 180
19.10 ч од Драчево
17.40 ч од Цветово

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот