X
 10.11.2022 Образование

Објавена листата со ученици од Спортската академија што добија стипендија

Министерството за образование и наука ги објави резултатите од конкурсот за доделување стипендии за ученици запишани во ДСУ „Спортска академија“.

Од МОН потенцираат дека добитниците на стипендии по објавувањето на списокот, а најдоцна до 21.11.2022 година треба да го потпишат договорот за стипендија и дека сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

ТУКА можете да ја видите листата со ученици кои ги исполнуваат условите и да го преземете договорот.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование