X
 11.10.2019 Живот

Што може да научиме од едно дрво?

-Стои исправен и горд!

- Ризикувај (за себе и за свој пријател)!

- Запомни ги твоите корени!

- Пиј многу вода!

- Биди задоволен со твојата природна убавина!

- Уживај во погледот.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот