X
 12.03.2023 Стипендии

Стипендии за краток студиски престој од Владата на Словачка

Во тек е пријавувањето за стипендиите за краток престој за странски студенти кои се доделуваат од страна на Владата на Словачка.

Стипендиите се доделуваат за кратки курсеви, додипломски, магистерски, докторски, последокторски студии и истражувачки престој. Тие се доделуваат за период од 3 до 10 месеци. Пријавувањето трае до 1 април.

Повеќе информации можете да најдете овде
Активен до:    01.04.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии