X
 13.12.2022 Стипендии

Стипендија на Универзитетот во Винипег за светски лидери наменета за меѓународни студенти

Универзитетот во Винипег е динамичен кампус и центар во центарот на градот што ги поврзува луѓето од различни култури и ги негува глобалните граѓани.

Тие нудат висококвалитетни програми за додипломски и постдипломски студии, вклучувајќи неколку кои се единствени во Западна Канада: диплома за уметности за човекови права и магистерска диплома за развојна пракса со фокус на домородниот развој.

Повеќе информации можете да добиете ТУКА.

Аплицирањето можете да го направите ТУКА.
Активен до:    01.06.2023
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии