X
 14.11.2022 Стипендии

Целосни стипендии за магистерски студии на универзитетот „Радбауд“ во Холандија

Универзитетот „Радбауд“ во Холандија доделува стипендии за магистерски програми на англиски јазик, наменети за странски студенти.

Стипендиите ги покриваат трошоците за студирање и живот, како и здравствено осигурување и трошоци за виза. Пријавувањето трае до 28 февруари 2023.

Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    28.02.2023
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии