X
 31.01.2015 Образование

Се формира Наставнички пленум

Наставнички пленум“ функционира како неформална група веќе неколку дена.


Целта на Наставничкиот пленум е да се поттикне јавна, отворена и информирана дебата за реформите и законите на основното и средното образование во Република Македонија со учество на сите засегнати страни.


Во тек е зачленување на просветните работници од РМ. Заинтересираните наставници и стручни соработници можат да се зачленат преку формата објавена на страницата Членови.

Добредојдовте!,

Објавено е на веб страната и на Фејсбук страната на Наставничкиот пленум.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование