X
 23.02.2015 Образование

Како помина 13-от ден на автономните зони?


Доколку не бевте денес на автономните зони на факултетите, тука може да видите што пропуштивте. Накратко, се одржаа дебати, свирки, предавања, анализи, разговори и пленумски состаноци. За утре не' очекува еднакво богата програма, но и втората средба на работната група за подготовка на новиот закон за образование.

Сите донации се добредојдени, а најголема потреба има на Архитектонски/Градежен и на најновата автономна зона меѓу останатите, на ПМФ. Не ги забораваме ниту студентите во Битола. Тие немаат парно, па имаат потреба од изомати и прекривки.

Погледнете како помина 13-от ден од автономијата на факултетите при УКИМ во Скопје.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование