X
 15.04.2015 Курсеви

Бесплатен почетен курс за програмирање


БЕСПЛАТЕН ПОЧЕТЕН КУРС ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ!
КОНКУРС !!!

Организира: Академија Микросам, Прилеп;

Ќе се изучува: Основно програмирање во С++ и Линеарна Алгебра;
Не е потребно никакво предзнаење програмирање.
Конкурсот трае до 17.05.2015г.
Влезно тестирање на 18.05.2015г.
Курсот ќе започни на 01.06.2015г.

Пријавете се на: 075 226 411; 048/400 100, 400 089;
akademija@mikrosam.comИздвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Курсеви