X
 18.05.2020 Курсеви

Бесплатни онлајн-курсеви на „Гугл“ за да ги постигнете вашите цели

Сакате да научите нови вештини, но немате доволно пари за да ги финансирате вашите студии? Сакате да основате бизнис, да добиете работа или да го подобрите вашиот моментален статус? „Гугл“ е тука да ви помогне со своите онлајн-курсеви.

Курсевите се достапни за сите оние што сакаат да научат нови вештини и имаат пристап до компјутер, таблет или мобилен уред и имаат интернет-конекција. Достапни се повеќе од 120 курсеви на различни теми.

TУКА можете да дознаете повеќе информации за курсевите и темите.

ТУКА можете да аплицирате.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Курсеви