X
 16.11.2015 Технологија

Најчудните интернет-страници кои постојат

Овие интернет-страници не се опасни, ниту застрашувачки, но она што ќе го видите таму нема да го најдете на ниту едно друго место на интернет. Таму нема вируси или насилност, но има содржини кои ќе ве зачудат. Во продолжение најдете и линкови до интернет-страниците.1 - http://www.eelslap.com (Погледнете сами)
2 - http://www.7billionworld.com (Го покажува секој човек на планетата)
3 - http://www.fallingfalling.com (Интернет-страница на која паѓаат боите)
4 - http://www.procatinator.com (Комбинација од мачки и музика)
5 - http://www.pointerpointer.com (Интернет-страница на која луѓе на сликата го следат движењето на глувчето)
6 - http://www.computerpowertest.com (Интернет-страница која ви покажува дали е вклучен компјутерот)
7 - http://www.zoomquilt.org (Интернет-страница која никогаш не престанува да се зголемува)
8 - http://www.zombo.com (Овде може да правите што сакате)
9 - http://www.barcinski-jeanjean.com (Ги контролирате виртуелните линии со глувчето)
10 - http://www.www.howmanypeopleareinspacerightnow.com (Колку луѓе има во вселената сега).

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија