X
 15.06.2020 Живот

Детето не сака да спие, не можеме никако да му угодиме, а сега почна и да пелтечи. Помагајте!

Имам син, 2,4 години и мислам дека имаме сериозен проблем кој не знаеме како да го решиме со сопругата. Откако не работат градинките (одеше 7 месеци и никогаш не се навикна), имаме проблем со спиење, не можеме да дојдеме до некој ред. Не сака ниту да легне, плаче, вика, мава со цел да игра и да биде ангажиран во некоја игра. Ако го совлада уморот, ќе спие 2 часа и ќе стане во некој полусон со плачење, со тресење, како дезориентиран во простор, па зборува неповрзани работи, како да сонува, со многу плачење и тресење кое трае 30-40 минути...

Ова е дел од прашањето на читател упатено до психолозите соработници на Деца.мк.
Одговорот на Христина Стефановска прочитајте го на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот