X
 15.11.2023 Живот

МОН ги објави добитниците на стипендија од Математичко-информатичката гимназија

МОН ги објави резултатите од добитниците на стипендија запишани во ДСУ „Математичко - информатичка гимназија“.

Сите добитници на стипендија треба да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука најдоцна до 1.12.2023 година.
Сите кандидати што нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

Резултатите можете да ги видите на овој ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот