X
 15.11.2023 Живот

МОН објави резултати од конкурсот за стипендии за ученици запишани во Спортска академија

Сите добитници на стипендии по објавувањето на списокот, а најдоцна до 1.12.2023 година, треба да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука. Заедно со договорот задолжително да донесат трансакциска сметка на име на ученик кој е добитник на стипендија.

Листата со одобрени стипендии можете да ја видите на овој ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот