X
 22.02.2016 Живот

АНКЕТА: Колку од вас се ранобудни, а колку ноќни птици?

Колку е вистинита поговорката „Кој рано рани - две среќи граби“ и дали Македонците се ранобуден народ? Целта на оваа анкета е да откриеме колку ранобудци има меѓу вас, а колку од вас се ноќни птици?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот