X
 15.03.2016 Живот

Награден конкурс на Кроација Осигурување... Учествувајте!Брендот и довербата кои ги градиме повеќе од 130 години се фокусирани кон секој осигуреник. Секоја полиса, секој осигуреник претставува дел од тој бренд. Кажете ни како Кроација Осигурување/неживот е дел од вашето секојдневие. Раскажете ја нашата приказна, а ние ќе ве наградиме.

Земете учество во нашиот конкурс за најкреативна фотографија. Прочитајте повеќе во самите услови на ФБ страната на Кроација Осигурување/неживот

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот