X
 10.04.2016 Економија

Во која компанија во Македонија би сакале да се вработите?Иако секоја година се повеќе и повеќе студенти се запишуваат на факултет, вработување нема за секој дипломиран, независно од тоа која е нивната желба и колку знаење имаат.

Во Македонија има голем број на компании кои се успешни и имаат голeми финансиски приходи.

Во која од предложените компании вие би сакале да се вработите?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија