X
 16.05.2021 Живот

Отворени работни места во државна администрација

Отворени се повеќе работни места во државната администрација:

Оглас за работа во Министерство за култура - тука

Оглас за вработување во ЈП за благосостојба на животни скитници - ЛАЈКА - тука

Владата на Р. Македонија вработува - тука

Министерството за транспорт и врски вработува - огласите тука и тука

Фонд за пензиско и инвалидско осигурување - тука

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот