X
 16.12.2021 Живот

Избираме најдобро украсена студентска соба!

Факултети.мк реши да подари ваучер од 5.000 денари за најкреативните студенти што живеат во студентски дом. Ваучерот ќе може да се искористи за бела техника и електронски уреди.

Читателите ќе ја изберат собата со најубави новогодишни декорации.

Испратете ни максимум 5 слики на redakcija@fakulteti.mk најдоцна до 25 декември со следните податоци: број на соба, студентски дом и контакт. За секоја соба ќе објавиме посебен албум со фотографии на „Инстаграм“ и ваучерот ќе го добие онаа со најмногу лајкови.

Единствен услов е да нè заследите на „Инстаграм“: @fakultetimk.

Со среќа и ве очекуваме!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот