X
 08.02.2017 Живот

Погледнете ја рекламата што ја дигна Америка на нозе


Сцена од скокотливата реклама што ја дигна Америка на нозе

„Не сме достапни“ гласеше  пораката на екраните на сите што се обидоа да ја посетат веб-страницата jouney84.com за да ја погледнат контроверзната реклама на компанијата 84 Lumber која беше прикажана на паузата за време на Суперболот.

84 Lumber е една од најголемите компании во градежниот бизнис и годинава, како еден од спонзорите на Суперболот, финалниот натпревар на Националната фудбалска лига, ја презентираше својата реклама која директно реферира на одлуката на новиот американски претседател за изградба на ѕид во должина на границата со Мексико, прикажувајќи го патувањето на една мајка со својата ќерка од Мексико во САД.

Погледнете ја рекламата што ја дигна Америка на нозе:


Подготвил: Б.Б.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот