X
 19.04.2017 Живот

Слика полна тајни - колку повеќе гледате, толку е позастрашувачка

Земете си ја лупата и почнете да размислувате, бидејќи имаме совршена мистерија за вас! На прв поглед, оваа фотографија изгледа како обичен приказ на ресторан во 40-те или 50-те. Но, ако погледнете поблиску, ќе сфатите дека нема ништо нормално на фотографијата.

Ако се сконцентрирате добро, ќе можете да ги забележите сите видови на луди работи кои се прикажани на сликата. Колку абнормални работи успеавте да пронајдете?

foto
Фото: Jeff Lee Johnson
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот