X
 17.08.2018 Живот

Светот нема место за непродадените нови автомобили

Додека некој нема пари за одржување на основната хигиена или прехранување, некој фрла нови автомобили. Впрочем, не ги фрла, ами ги паркира веднаш до другите нови автомобили кои никој не ги купил. Сте се запрашале ли некогаш каде одат непродадените нови автомобили?

Европејците најчесто ги испраќаат во Русија или Шпанија, додека Велика Британија има посебни „паркинзи“ за „стари нови“ автомобили.

Насекаде низ светот, автомобилите кои остануваат непродадени само се размножуваат. Не може да престанеме да ги произведуваме (или можеме), па наскоро нема да имаме место за нив.

ГАЛЕРИЈА

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот