X
 23.01.2018 Издвојуваме

„Студентски приказни“ - нова рубрика за вас

Талентирани, надарени студенти кои никој не ги забележал, потресни доживувања за кои никој не се грижи, но и прекрасни дружби, цимерски другарства, толку цврсти што траат до крајот на животот...Драги студенти. Факултети.мк ја почнува рубриката „Студентски приказни“. Таа ќе биде посветена вам, на сите кои студирате во земјава или во странство, а имате приказна која преку нас ќе ја раскажете на јавноста. Случка што ве трогнала, ве изнервирала, предизвикала бес, ве поразила или ве напривла среќни.

Раскажете ни низ неколку реченици на info@fakulteti.mk и оставете имејл, со subject „Студентски приказни“. Нашиот тим ќе Ве контактира за да ја објавиме приказната.

Секогаш тука за вас.
Тимот на Факултети.мк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Издвојуваме