X
 31.01.2018 Забава

Луѓе што дале отказ од работа со стил!

stil

Секој од нас доживеал да се најде на лошо работно место. Постојат многу фактори што можат да ја направат работата многу непријатна и досадна - од прекувремени часови до колеги што ве нервираат, шеф кој бара премногу од вас, така што сите сме се нашле во ситуација кога би сакале да им кажеме збор-два и на нашите колеги и на шефот.

Луѓето дадени во продолжение го направија тоа храбро и со стил! Нека ви бидат мотивација и охрабрување доколку сакате да ја напуштите вашата здодевна работа.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава