X
 19.04.2021 Живот

ФСС-ФЕИТ го организира првото издание на Science@FEIT

Факултетското студентско собрание при Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФСС-ФЕИТ) го организира првото издание на Science@FEIT - серија онлајн-предавања со цел унапредување на научниот дух меѓу студентите преку запознавање со истражувачката дејност на нивните професори и колеги.

Предавачите се дел од наставниот кадар, алумни или тековни студенти на ФЕИТ.


Поради моменталната ситуација со Ковид-19, Science@FEIT ќе има виртуелна премиера на платформата Zoom. Повеќе информации може да се најдат на фејсбук-настанот [тука].

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот