X
 20.02.2024 Живот

Син ми има седум години, а јаде само бисквити, млеко, пудинг... Вели дека ќе поврати ако касне нешто друго, ве молам за совет

Јас сум мајка на едно преинтелигентно дете, кое има седум години и има проблем со исхраната… Веќе три години освен млеко, бисквити, пудинг, сок и грицки, не јаде ништо, како да има одбивност кон храната. Ако му дадам, на пример, леб, ми вели: „Не можам, ќе повратам ако каснам.“ Сме пробале секакви сирупи за имунитет, за апетит, ама ништо од тоа… Ве молам за совет.

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот