X
 28.04.2021 Живот

Ова се последните термини на поаѓање на градските и приградските линии на ЈСП

Јавниот превоз од денеска ќе функционира до 21 часот, согласно одлуката на Владата за забрана за движење на населението во периодот од 21 до 5 часот, соопштија од ЈСП Скопје.

Оттаму додаваат дека билетарниците и центрите за персонализација ќе работат од 6 до 19:30 часот, но и дека и натаму не работи жичницата на Водно, а не сообраќаат ниту трите линии до Средно Водно (25, 25А и 25Б), како и туристичката линија „Сити тур“. Исто така, и натаму не важи бесплатниот превоз за возрасни лица во вторник, петок, сабота и во недела.

Во продолжение може да ги погледнете последните термини на поаѓање на градските и приградските линии.

Градски линии - последни термини пред 21 часот

Линија 2  
20.15 ч од Автокоманда  
20.25 ч од Сарај
Линија 2А  
17.34 ч од Железара  
16.48 ч од Сарај
Линија 3  
19.45 ч од Панорама  
19.45 ч Сала Ј.Сандански
Линија 3Б
16.10 ч од Панорама
15.10 ч од Кванташки пазар
Линија 4
20.30 ч од Хром
20.30 ч од 11 Октомври
Линија 4А
16.25 ч од Усје
17.15 ч од Тафталиџе 1
Линија 5
19.30 ч од Н.Лисиче
19.47 ч од Дексион
Линија 7
20.08 ч од Г.Лисиче
20.21 ч од Карпош 3
Линија 8
20 ч од Влае
20.05 ч од Љуботенски пат
Линија 9
20.30 ч од Кл.центар
20.10 ч од С.Север
Линија 12
19.55 ч од Шишево
19.55 ч од Ск.саем
Линија 13
17 ч од К.Вода
16.25 ч од Железара
Линија 15
19.22 ч од Н.Лисиче
19.22 ч од Карпош 4
Линија 15А
16.12 ч од Н.Лисиче
17.10 ч од Карпош 4
Линија 16
19.31 ч од Пржино
20.25 ч од Железара
Линија 17
13.05 ч од Островска
13.45 ч од Музеј на сов.уметност
Линија 19
20.20 ч од Карпош 4
19.20 ч од Ш.Оризари
Линија 20
20.29 ч од Тр.центар
20.29 ч од Ш.Оризари
Линија 21
20.05 ч од Тр.центар
19.10 ч од Бардовци
Линија 22
20.08 ч од Тр.центар
20.17 ч од Лепенец
Линија 22А
19.02 ч од Кл.центар
19.57 ч од Лепенец
Линија 23
20.06 ч од Ченто
20.06 ч од Д.печат
Линија 24
19.58 ч од Припор
19.58 ч од Тафталиџе 2
Линија 27
20.14 ч од Д.печат
19.32 ч од Вардарска
Линија 35
16 ч од Н.Лисиче
16.45 ч од Ст.Север
Линија 41
20.09 ч од Тр.центар
20.01 ч од Драчево Типо
Линија 41А
17.50 ч од Кл.центар
18.40 ч од с.Драчево
Линија 42
19.30 ч од Железара
18.30 ч од с.Драчево
Линија 43
16.40 ч од Д.печат
16 ч од Јужноморавски бригади
Линија 45
19.13 ч од Тр.центар
19.13 ч од Ченто
Линија 50
20.13 ч од Хиподром
20.13 ч од Кл.центар
Линија 57
20.10 ч од Радишани
19.51 ч од Козле
Линија 59
19.05 ч од К.бара
20.05 ч од Карпош
Линија 65В
20.08 ч од Тр.центар
20.08 ч Стајковци, Бр.пат
Линија 65В
17.35 ч од Тр.центар
17 ч од Инџиково
Линија 73
16.20 ч од Ск.Саем
17 ч од Усје

Приградски линии - последни термини пред 21 часот

Линија 11
19.20 ч од Тр.центар
18.20 ч Рашче
Линија 11а
18 ч од Тр.центар
19 ч Свиларе
Линија 18
20.20 ч од Тр.центар
19.50 ч од Визбегово
Линија 31
19.30 ч од Тр.центар
20.10 ч од Д.Лисиче
Линија 32
19.35 ч од Тр.центар
18.50 ч од Љубин
Линија 33
15.05 ч од Дом на печат
14.20 ч од Чатал – Д.Лисиче
Линија 47
20.20 ч од Тр.центар
19.35 ч од Љубанци
Линија 47А
15.05 ч од Тр.центар
15.45 ч од Љуботен до Бутел
Линија 51
20.30 ч од Тр.центар
19.10 ч од Студеничани
Линија 52
19.15 ч од Тр.центар
19.15 ч од Ржаничино
Линија 53
19.20 ч од Тр.центар
19.20 ч од Кат.бања
Линија 54
17 ч од Тр.центар
17.20 ч од Идризово
Линија 55
18.45 ч од Тр.центар
19.25 ч од Арачиново
Линија 55А
15.30 ч од Тр.центар
16.05 ч од Брњарци до Автокоманда
Линија 56
18.50 ч од Тр.центар
19.50 ч од Бојане
Линија 58
16.40 ч од Тр.центар
17.20 ч од Добри дол
Линија 58а
19.10 ч од Тр.центар
18.10 ч од Св.Петка
Линија 58б
20.20 ч од Тр.центар
19.20 ч од Брзовец
Линија 60
18.45 ч од Тр.центар
19.30 ч од Матка
Линија 61
20.10 ч од Тр.центар
19 ч од Побожје
Линија 62
20.10 ч од Тр.центар
19.20 ч од Огњанци
Линија 63
19.40 ч од Тр.центар
19.46 ч од Мралино
Линија 63а
18.40 ч од Тр.центар
19.30 ч од Ајватовци
Линија 64а
16.20 ч од Тр.центар
17.10 ч од Никиштани до Ѓ.Петров
Линија 65
18.30 ч од Тр.центар
19.30 ч од Раштак
Линија 65а
19.48 ч од Тр.центар
20.28 ч од Страчинци
Линија 65б
19.45 ч од Тр.центар
19 ч од Смилковци
Линија 66
18 ч од Тр.центар
19.05 ч од Бучинци
Линија 67
20 ч од Тр.центар
18.50 ч од Зелениково
Линија 68
19.50 ч од Тр.центар
18.40 ч од Сушица
Линија 70
20.05 ч од Тр.центар
19.25 ч од Батинци
Линија 71
19.30 ч од Тр.центар
18.40 ч од Бањани
Линија 74
20 ч од Тр.центар
19 ч од Количани
Линија 81
18.30 ч од Тр.центар до Горњани
19.20 ч од Блаце
Линија 118
18.40 ч од Тр.центар
19.10 ч од Визбегово инд. зона
Линија 160
19.35 ч од Дексион
20.15 ч од Матка
Линија 164
20.10 ч од Волково
20.20 ч од Никиштани
Линија 165
19.25 ч од Стајковци
19.30 ч од Виниче
Линија 167
20.20 ч од Зелениково до Н.Село
20.30 ч од Н.Село до Зелениково
Линија 180
19.10 ч од Драчево
17.40 ч од Цветово

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот