X
 29.01.2019 Живот

Бидете мирни! Инспектори ќе ги оценуваат наставниците

Наставници во основни училишта деновиве интензивно се подготвуваа пред да дојдат инспекторите. Ја обновуваа документацијата која треба да ја покажат пред инспекторот, закачуваа нови хамери на ѕидовите во училниците, правеа поинаков распоред на клупите. Освен тоа, ги предупредувале учениците да бидат мирни и да креваат рака кога на час во посета ќе им дојде „гостинот“ од инспекторат.

Прочитајте повеќе на Деца.мкИздвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот