X
 04.09.2023 Образование

Природно-математичкиот факултет ја објави прелиминарната ранг-листа на пријавени кандидати за прв циклус студии

Природно-математичкиот факултет при УКИМ ја објави прелиминарната ранг-листа со успех од средното образование за прв циклус студии.

Прелиминарна листа на пријавени кандидати


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование