X
 05.11.2018 Образование

Колку пари треба да одвои семејството за детето да донаучи?

Причини поради кои родителите плаќаат приватни часови има повеќе и може да се различни во секое семејство. Генералната слика најчесто зборува за можна незаинтересираност на децата да научат во редовната настава, неумеењето на наставниците да го предадат материјалот интересно, за децата лесно да го совладаат, а проблем се и преобемните паралелки...

Продолжението прочитајте го на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование