X
 08.12.2019 Забава

Приемен испит за полицајци

Како изгледа еден приемен испит за полицајци?

- Колку се 2+2?
- 4.
- Примен. Образложение: Паметен.

Следниот!
- Колку се 2+2?
- 5.
- КОЛКУ се 2+2?
- 3.
- КОЛКУУУУУУУУУУУУ се 2+2?
- 4.
- Примен. Образложение: Снаодлив.

Следниот!
- Колку се 2+2?
- 5.
- КОЛКУ се 2+2?
- 5.
- КОЛКУУУУУУУУУ се 2+2?
- 5.
Примен. Образложение: Упорен.

Следниот!
- Колку се 2+2?
- 4.
- А да не се можеби 5?
- Да, 5.
Примен. Образложение: Послушен.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава