X
 09.08.2019 Живот

Извлечени добитниците од наградната игра „Лето во Барселона со Mastercard Debit!“

На 7.8.2019 година, со почеток од 12.00 часот, во просториите на Шпаркасе банка Македонија АД Скопје се одржа официјалното извлекување на добитниците на награди од наградната игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“.

За контрола на регуларноста се погрижи тричлена комисија, составена од двајца претставници на банката и овластен нотар:

1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе банка Македонија;

2. Методија Ристоски, нотар;

3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе банка Македонија.

Право на учество во наградната игра имаа сите физички лица на возраст од 18 до 28години, кои се нови и постојни корисници на Пакетот за млади или на кој било од пакетите на услуги за физички лица (S, M, L или Премиум) со вклучена Mastercard Debit бесконтактна картичка.

Атрактивните награди „Патување за двајца во Барселона, Шпанија, со платен авионски превоз, хотелско сместување за 4 ноќевања и џепарлак од 100 евра на Mastecard Debit картичката“ привлекоа големо внимание и им донесоа среќа на следните добитници:

1. Стефан Тодоровски, Скопје

2. Петар Бошески, Скопје

3.Ангела Гаковска, Скопје

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживаат во патувањето и ќе останат верни корисници на услугите на Шпаркасе банка.(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот