X
 10.06.2020 Економија

Проверете дали ќе добиете платежна картичка за купување македонски производи

Страницата на која може да проверите дали ќе добиете финансиска поддршка од државата веќе е во функција. 

Финансиската поддршка е наменета за граѓани и вработени лица со низок доход, млади лица и здравствени работници, а со неа ќе може да се купат домашни производи.

Тука можете да проверите дали ќе добиете финансиска помош од државата само со внесување на матичниот број.

Треба да се напомене дека страницата може и да е преоптоварена и да функционира побавно, па ќе треба да бидете потрпеливи.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија